Header image  
A SEA OF BEAUTY  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
PRODUCTEN

* Dr. R.A. Eckstein

In mijn salon maak ik gebruik van de huidverzorgingslijn van het Duitse merk Dr. R.A. Eckstein. Deze huidverzorgingslijn is geheel op natuurlijke basis en omvat een groot aantal producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. De producten zijn betaalbaar en geven zeer goede resultaten.

* Neoderma

DIt merk is afkomstig uit Cyprus. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, vaseline, dierenextracten en vrij van parabenen. Een productlijn op basis van actieve kruiden- en planten extracten voor gezicht en lichaam. De Neoderma Bio-peeling kan bij diverse huidproblemen worden ingezet zoals acné, pigment- en zwangerschapsvlekken, couperose en rosacea.

* John van G

Ik maak gebruik van de make-up lijn van John van G. Deze bestaat o.a. uit magnetische oogschaduwblokjes. Doordat de blokjes los verkrijgbaar zijn kunt u eenvoudig een setje met uw favoriete kleuren samenstellen. Is er een kleur op of wilt u eens wat anders, dan schaft u één of meerdere nieuwe blokjes aan.

* Vision

Vision All Day Sun Protection is een uniek zonbeschermingsproduct dat de huid de hele dag tegen de zon beschermt. Eén keer opbrengen is voldoende dankzij de Lyposomen technologie, waardoor de UVA- en UVB-filters dieper in de huid doordringen en langdurig berscherming bieden. Daarnaast is Vision Hypoallergeen en werkt hydraterend en verzorgend. Vision is water- en actionproof. Leverbaar in zonfactorfilters: 10, 20, 30 en als After Sun. Deze zonnelijn is tevens ideaal voor kinderen.

* Tweezerman

Wenkbrauwexperts bevelen altijd deze wereldberoemde, perfect gevormde, pincet met handvervaardigde schuin aflopende punten aan om zelfs de fijnste haartjes, keer op keer, te
verwijderen. De Tweezerman Slant is reeds jaren op rij verkozen tot beste pincet.

* Smith's Rosebud Salve

Smith`s Rosebud lippenbalsem uit Amerika! Gebruikt door de sterren en aanbevolen door Cosmopolitan en Oprah! Deze lippenbalsem is te gebruiken voor je lippen, kleine wondjes en andere droge plekjes. Voor luieruitslag is deze creme ook zeer geschikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Eckstein Collageen lijn
 
Neoderma heeft diverse lijnen
 
Vision Sun Protection lijn